Kommunikation

Kender du det?

- oplevelsen når dine budskaber ikke trænger igennem?

Kommunikation har afgørende betydning i alle relationer. Uanset om du skal lede, sælge, købe, undervise, samarbejde osv. Et godt resultat kræver en stærk kommunikation.


Min egen udvikling er gået fra en ubevidst kompetence på verbal- og nonverbal kommunikation til en bevidst og naturlig kommunikationsadfærd.

Mine mange års erfaring som superligatræner, talentchef, foredragsholder, procesansvarlig og medkommentator på TV, har udviklet mig til en stærk kommunikator.


Er du CEO, mellemleder eller sidder i anden funktion med bred berøringsflade, kan jeg hjælpe dig med optimering og træning i kommunikation, hvor dine budskaber trænger igennem selv den tykkeste mur.

Du lærer og træner, at skabe fælles forståelse og bevidst adfærd – med værktøjer der konstant udvikler dig.

Du vil opleve flere sidegevinster i medietræningsprocessen hos FA Connect. Vi kommer omkring ledelse og samarbejde, hvor succes er særdeles afhængig af evnen til at kommunikere.


Det er vigtigt med selvindsigt! Hvis du har erkendt, at kommunikation er en udfordring hos dig eller dine medarbejdere, så er medie- og kommunikationstræning oplagt med FA Connect.


Processen tilrettes naturligvis konkrete behov.


Medarbejderne bliver ved med at gå til venstre, hvor du gentagne gange har sagt, at de skal gå til højre. Du forstår ikke hvorfor.

Måske kommunikationen trænger til et eftersyn…