Virksomheder

Udtalelse fra Broager Sparekasse:

”Vi var på udkig efter en medarbejder til en central rolle, hvor de menneskelige egenskaber vejede tungest. Det betød vi havde behov for en bredere søgning af kandidater. Derfor skulle rekrutteringsprocessen tilrettelægges præcis vores ønsker og det kunne Frank levere.

Vi har fået ansat en rigtig god medarbejder – et resultat af et godt og ligeværdigt samarbejde”.


Morten Vestergaard, Underdirektør Broager Sparekasse. 21 19 50 73


Udtalelse fra Scandibyg:

”Scandi Byg valgte et samarbejde med FA Connect pga. Frank! – Frank er passioneret og dedikeret til altid at finde den bedste mand til opgaven. Vi havde en svær opgave, om at finde den helt rigtige projektleder til et stort byggeri på Sjælland og havde været længe undervejs, men Frank lykkedes med opgaven.”


Lone Wolfgang Fruelund, HR Chef Scandibyg. 20 24 19 24


Udtalelse fra HAB:

”Det har været en stor fornøjelse og meget betryggende at arbejde sammen med FA Connect i forbindelse med ansættelse af en ledende medarbejder. Det var første gang, vi prøvede konceptet med ”delrekruttering” – men ikke sidste. FA Connect havde en meget professionel og tillidsvækkende tilgang til opgaven, som blev løst på bedste vis”.


Christian Skovfoged, Direktør HAB. 73 22 11 12


Udtalelse fra Sportigan:

”I forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere og integration af disse i et eksisterende team, har vi i samarbejde med Frank haft et fantastisk forløb, hvor vi har formået at finde nye medarbejdere, som spiller godt med de eksisterende medarbejdere.  Processen har taget udgangspunkt i Fokusprofilen, hvorfra vi i det nye samlede team har arbejdet med begreberne fælles forståelse og bevidst adfærd i relation til teamets interaktion.  Således har vi arbejdet med bevidstheden om, hvordan vi bedst kommunikerer, verbalt/nonverbalt, således misforståelser og konflikter undgås.

I dagligdagen har vi visualiseret det ved brug af plasticcylindere med farvede bolde, der afspejler den enkeltes adfærd.  Det øger bevidstheden om egen adfærd, og danner grundlag for dialog, positiv kommunikation og feedback, idet vi får italesat den enkeltes faktiske adfærd.  Aktiv lytning er en væsentlig spiller i denne proces.


Jeg kan varmt anbefale Frank, for hvem der har brug for en aktivt lyttende og inspirerende udefrakommende person til at skabe gode resultater i virksomheden.”