Kandidater

Kandidatudtalelse:

"Jeg har for nyligt været igennem et rekrutteringsforløb ved FA Connect.

Gennem hele forløbet har jeg følt mig i trygge hænder.

Frank har stået til rådighed ved spørgsmål, og han var meget professionel og behagelig at tale med. Så alt i alt en god oplevelse - som også gav mig mit drømmejob!"


Kandidat kan kontaktes via FA Connect.


Jan Gerber, Direktør:

"Jeg har bl.a. brugt Frank til at skabe motivation og udvikling hos en større salgsstyrke. Franks store indlevelsesevne og drive gør, at han let får opmærksomhed fra målgruppen og derfor også har deres fulde attention under hele forløbet. Frank leverer et yderst professionelt stykke arbejde og yder altid 112% i forhold til forventningerne. Jeg medgiver Frank den bedste anbefaling både indenfor motivation, coaching, udvikling og search opgaver, og jeg kan altid kontaktes for yderligere uddybning."


Udtalelse fra en kandidat, der ikke fik jobbet:

”Da jeg læste, at Frank Andersen fremover tilbyder sine services igennem egen virksomhed, var jeg ikke overrasket. Det virker for mig som et indlysende skridt at tage, og jeg ønsker ham held og lykke med FA Connect.


Jeg har ved nogle af mine seneste jobansøgninger været i hænderne på professionelle rekrutteringsfirmaer, og jeg er også blevet kontaktet uopfordret af headhuntere. Min kontakt til Frank har været en helt særlig og unik oplevelse, fordi han er eminent til at sætte et menneskeligt ansigt på en professionel og effektiv håndtering af opgaven. Det var virkelig en positiv oplevelse for mig, og jeg kan anbefale Frank til enhver virksomhed, der ønsker at værne om sit image i rekrutteringsforløb”.


Kandidaten kan kontaktes via Frank Andersen på 20 24 62 33. Forbehold for fastholdelse af anonymitet.


Udtalelse fra en kandidat, der fik jobbet:

"Jeg mødte Frank i forbindelse med et ansættelsesforløb til en mellemlederstilling. Jeg har kun positivt at sige om hans arbejde i vores samtaler. Først og fremmest blev jeg meget professionelt orienteret fra start til mål, så jeg aldrig var i tvivl om interessen for mit kandidatur til stillingen. Ved samtalerne var Frank meget imødekommende og samtidig knivskarp. Jeg har før oplevet samtaler, der føltes lidt som en brydekamp, men selvom Frank i den grad havde styr på, hvad der måske kunne forhindre mig i at få succes i stillingen, så var jeg i forløbet aldrig i tvivl om, at han gik i dybden ligeså meget for at sikre min succes, som for at sikre sin kunde den bedste kandidat. Jeg har aldrig oplevet det så tydeligt før, og det gjorde det muligt at nå både længere rundt og dybere ind. Samtidig er han jo både imødekommende og tillidsvækkende. Jeg fik jobbet, hvilket blandt andet er Franks fortjeneste."